Velký úspěch na mezinárodní soutěži Módna línia mladých 2016 v Prešově

Budoucí módní návrháři z Integrované střední školy živnostenské v Plzni opět potvrdili, že si svůj studijní obor, který je připravuje k vysněné tvůrčí profesi, vybrali správně.

S nápaditými, do posledního detailu promyšlenými kolekcemi, které vytvořili v našich nových moderně vybavených šicích dílnách pod vedením paní učitelky Jany Bufkové, přesvědčili odbornou porotu na mezinárodní soutěži Módná línia mladých v Prešově, že své dobré nápady a výtvarné cítění dokáží zrealizovat v působivou podívanou.

Této soutěže se zúčastnilo 18 škol ze Slovenska, Ukrajiny, Polska a České republiky. V 8 kategoriích soutěžilo 115 kolekcí s více než 500 modely. V ohromné konkurenci, kdy všichni přijeli předvést to nejlepší, co umí, se nám podařilo získat následující ocenění.

1. místo v kategorii Scénická a historická odevná tvorba s kolekcí Samurajové, kterou vytvořil kolektiv 4 MO

2. místo v kategorii Belizeň a plavky s kolekcí Bound kolektivu 4 MO  (1.místo nebylo uděleno)

1. místo v kategorii Športové odevy s kolekcí To be ready, kterou vytvořil kolektiv 2M

1. místo v kategorii Zvrchníky s kolekcí Labyrint kolektivu 4 MO

1. místo v kategorii Spoločenské odevy s kolekcí Síla elegance, kterou vytvořil kolektiv 3MO

K nejlepšímu umístění v 5 soutěžních kategoriích ještě získal Michal Líška ze třídy 3MO mimořádné ocenění Mladý dizajnér roka.

Na úspěchu měli nemalý podíl i modelky a model, kteří kolekce skvěle předvedli. Laťka je hodně vysoko, ale přesto se těšíme na další výzvy.

[Best_Wordpress_Gallery id=“54″ gal_title=“Prešov 2016″]

Rozdělení učeben a srazy 18.10.2022

Skip to content